Ex On The Beach-deelnemers openhartig in Truth Booth: "Ik kreun niet"(video)

Ex On The Beach-deelnemers openhartig in Truth Booth: "Ik kreun niet"(video)

<em>Ex On The Beach</em>-deelnemers openhartig in <em>Truth Booth</em>: &quot;Ik kreun niet&quot;(video) Het zesde seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch is vorige week van start gegaan en het belooft weer een seizoen vol drama en seks te worden. Om de deelnemers iets beter te leren kennen, geven de singles antwoord op een aantal pikante vragen. En ze zijn bijzonder openhartig: "Ik kreun niet eens." Bekijk de hele video met de deelnemers hierboven. Ex On The Beach: Double Dutch is elke zondag om 21.30 te zien bij MTV. Bekijk ook Ex On The Beach: Double Dutch: Dit zijn de kandidaten van seizoen 6 Bekijk deze video » Zo komen Ex On The Beach-Channah en Quentin de dag door, bekijk de video Bekijk deze video »
Entertainment :
Ex On The Beach-deelnemers openhartig in Truth Booth: "Ik kreun niet"(video)

Het zesde seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch is vorige week van start gegaan en het belooft weer een seizoen vol drama en seks te worden. Om de deelnemers iets beter te leren kennen, geven de singles antwoord op een aantal pikante vragen. En ze zijn bijzonder openhartig: "Ik kreun niet eens."

Bekijk de hele video met de deelnemers hierboven. Ex On The Beach: Double Dutch is elke zondag om 21.30 te zien bij MTV.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ex On The Beach-deelnemers openhartig in Truth Booth: "Ik kreun niet"(video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV