Bekijk Danny op straat afl. 10 over de uitvaartbranche in tijden van corona

Bekijk Danny op straat afl. 10 over de uitvaartbranche in tijden van corona

Bekijk <em>Danny op straat</em> afl. 10 over de <em>uitvaartbranche</em> in tijden van <em>corona</em> In de tiende aflevering van Danny op straat onderzoekt Danny Ghosen de uitvaartbranche in tijden van corona. CoronadodenDanny volgt deze week uitvaartondernemer Paulien Graves. Elke overledene moet als een potentiële corona-dode worden behandeld. Dat is zwaar voor de nabestaanden en uitvaartmedewerkers. Bekijk Danny op straat aflevering 10 over de uitvaartbranche in tijden van corona hieronder. Je kunt elke aflevering van Danny op straat terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Robert Jensen toont aan met CBS-cijfers: "In 2018 en 2019 stierven meer of evenveel mensen" Bekijk deze video » Robert Jensen over corona-angst: "We worden bang gemaakt voor niets" Bekijk deze video »
TV :
Bekijk Danny op straat afl. 10 over de uitvaartbranche in tijden van corona

In de tiende aflevering van Danny op straat onderzoekt Danny Ghosen de uitvaartbranche in tijden van corona.

Coronadoden
Danny volgt deze week uitvaartondernemer Paulien Graves. Elke overledene moet als een potentiële corona-dode worden behandeld. Dat is zwaar voor de nabestaanden en uitvaartmedewerkers.

Bekijk Danny op straat aflevering 10 over de uitvaartbranche in tijden van corona hieronder. Je kunt elke aflevering van Danny op straat terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk Danny op straat afl. 10 over de uitvaartbranche in tijden van corona of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV