Zien: Victor Mids legt goocheltrucs uit in quarantaine

Zien: Victor Mids legt goocheltrucs uit in quarantaine

Zien: <em>Victor Mids</em> legt goocheltrucs uit in quarantaine Door de uitbraak van het coronavirus zit ook illusionist Victor Mids thuis. In samenwerking met Shownieuws heeft hij besloten om een aantal van zijn trucs uit te leggen aan de kijkers thuis, zodat ze zich in deze tijd ook met goocheltrucs kunnen vermaken. De eerste truc die Mids uitlegt is de harten vrouw die opstijgt uit het pakje kaarten. Bekijk de uitleg van de goocheltruc door Victor Mids hierboven. Bekijk ook Beau schreeuwt het uit vanwege truc Victor Mids Bekijk deze video » Illusionist Victor Mids manipuleert de gedachtes van Jeroen Pauw Bekijk deze video »
Show :
Zien: Victor Mids legt goocheltrucs uit in quarantaine

Door de uitbraak van het coronavirus zit ook illusionist Victor Mids thuis. In samenwerking met Shownieuws heeft hij besloten om een aantal van zijn trucs uit te leggen aan de kijkers thuis, zodat ze zich in deze tijd ook met goocheltrucs kunnen vermaken. De eerste truc die Mids uitlegt is de harten vrouw die opstijgt uit het pakje kaarten.

Bekijk de uitleg van de goocheltruc door Victor Mids hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Victor Mids legt goocheltrucs uit in quarantaine of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV