Heftige beelden: zorgcentrum Tilburg in lichterlaaie

Heftige beelden: zorgcentrum Tilburg in lichterlaaie

Heftige beelden: <em>zorgcentrum Tilburg</em> in lichterlaaie Alsof de ouderen nog niet genoeg te verduren hebben tijdens de coronacrisis: in het Brabantse Tilburg woedde vandaag een flinke brand in het verzorgingstehuis. Het tehuis was gesloten, maar er waren veel bewoners aanwezig en dus moesten er zelfs etages ontruimd worden. Lastig, zeker gezien de aangescherpte coronamaatregelen van de overheid. Bekijk de heftige beelden van de brand in het verzorgingstehuis hierboven. Bekijk ook Zeer grote natuurbrand in Mensingebos in Alteveer (Drenthe): bekijk hier de beelden Bekijk deze video » Beelden Hart Van Nederland: Grote brand in voormalig café Etten-Leur Bekijk deze video »
Nieuws :
Heftige beelden: zorgcentrum Tilburg in lichterlaaie

Alsof de ouderen nog niet genoeg te verduren hebben tijdens de coronacrisis: in het Brabantse Tilburg woedde vandaag een flinke brand in het verzorgingstehuis. Het tehuis was gesloten, maar er waren veel bewoners aanwezig en dus moesten er zelfs etages ontruimd worden. Lastig, zeker gezien de aangescherpte coronamaatregelen van de overheid.

Bekijk de heftige beelden van de brand in het verzorgingstehuis hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Heftige beelden: zorgcentrum Tilburg in lichterlaaie of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV