Talkshow M gemist? Hoe zijn de coronamaatregelen voor ouderen?

Talkshow M gemist? Hoe zijn de coronamaatregelen voor ouderen?

Talkshow <em>M</em> gemist? Hoe zijn de coronamaatregelen voor ouderen? Hoe zit het met de coronamaatregelen van het RIVM voor ouderen in Nederland. Julia van Weert vertelde bij M over deze maatregelen. "Voor gezonde ouderen zijn de regels hetzelfde als voor andere gezonde volwassenen." Bekijk het hele gesprek met Julia van Weert bij M hierboven. M is elke werkdag om 19:00 uur te zien op NPO1. M gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij gids.tv. Talkshow M gemist? Cultuursector heeft het zwaar tijdens de coronacrisis Bekijk deze video » Talkshow M gemist? Minister Ingrid van Engelshoven over lijdende kunstbranche Bekijk deze video »
Talkshow :
Talkshow M gemist? Hoe zijn de coronamaatregelen voor ouderen?

Hoe zit het met de coronamaatregelen van het RIVM voor ouderen in Nederland. Julia van Weert vertelde bij M over deze maatregelen. "Voor gezonde ouderen zijn de regels hetzelfde als voor andere gezonde volwassenen."

Bekijk het hele gesprek met Julia van Weert bij M hierboven.

M is elke werkdag om 19:00 uur te zien op NPO1. M gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Talkshow M gemist? Hoe zijn de coronamaatregelen voor ouderen? of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV