Talkshow M gemist? Musici maken zich grote zorgen om culturele sector

Talkshow M gemist? Musici maken zich grote zorgen om culturele sector

Talkshow <em>M</em> gemist? Musici maken zich grote zorgen om culturele sector Veel ondernemers krijgen compensatie voor hun financiële verlies door de coronacrisis. Ook musici maken ze grote zorgen. "De culturele sector is ongelofelijk zwaar getroffen. Er ligt op dat punt veel op mijn bord", zegt Ingrid van Engelshoven. "Het is geen vetpot, maar het is wat we in een crisis van deze omvang kunnen doen." Bekijk het hele gesprek met Ingrid van Engelshoven bij M hierboven. M is elke werkdag om 19:00 uur te zien op NPO1. M gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij gids.tv. Talkshow M gemist? "Identiteit ouderen brokkelt af door gebrek aan bezoek" Bekijk deze video » Johnny de Mol over bizarre thuissituatie: "Ex van mijn vrouw woont bij ons in" Bekijk deze video »
Talkshow :
Talkshow M gemist? Musici maken zich grote zorgen om culturele sector

Veel ondernemers krijgen compensatie voor hun financiële verlies door de coronacrisis. Ook musici maken ze grote zorgen. "De culturele sector is ongelofelijk zwaar getroffen. Er ligt op dat punt veel op mijn bord", zegt Ingrid van Engelshoven. "Het is geen vetpot, maar het is wat we in een crisis van deze omvang kunnen doen."

Bekijk het hele gesprek met Ingrid van Engelshoven bij M hierboven.

M is elke werkdag om 19:00 uur te zien op NPO1. M gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Talkshow M gemist? Musici maken zich grote zorgen om culturele sector of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV