Talkshow M gemist? Cultuursector heeft het zwaar tijdens de coronacrisis

Talkshow M gemist? Cultuursector heeft het zwaar tijdens de coronacrisis

Talkshow <em>M</em> gemist? Cultuursector heeft het zwaar tijdens de coronacrisis Tijdens M was Anna Enquist te gast om te praten over de culturele sector. Deze sector heeft het erg zwaar vanwege de coronacrisis. Het is volgens Enquist de tweede grote klap voor de cultuursector. Bekijk het hele gesprek met Anna Enquist bij M hierboven. M is elke werkdag om 19:00 uur te zien op NPO1. M gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij gids.tv. Talkshow M gemist? "Identiteit ouderen brokkelt af door gebrek aan bezoek" Bekijk deze video » Talkshow M gemist? Musici maken zich grote zorgen om culturele sector Bekijk deze video »
Talkshow :
Talkshow M gemist? Cultuursector heeft het zwaar tijdens de coronacrisis

Tijdens M was Anna Enquist te gast om te praten over de culturele sector. Deze sector heeft het erg zwaar vanwege de coronacrisis. Het is volgens Enquist de tweede grote klap voor de cultuursector.

Bekijk het hele gesprek met Anna Enquist bij M hierboven.

M is elke werkdag om 19:00 uur te zien op NPO1. M gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Talkshow M gemist? Cultuursector heeft het zwaar tijdens de coronacrisis of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV