Robert Jensen groeit op YouTube: "Steeds meer mensen worden wakker"

Robert Jensen groeit op YouTube: "Steeds meer mensen worden wakker"

<em>Robert Jensen</em> groeit op <em>YouTube</em>: &quot;Steeds meer mensen worden wakker&quot; Robert Jensen, die steeds meer abonnee's krijgt op YouTube, deelt donderdag 9 april een nieuwe video over de coronacrisis in ons land. Jensen is blij dat steeds meer mensen inzien wat er gaande is. Maar er zijn mensen die het niet kunnen zien omdat ze te angstig zijn en de politiek geloven: "Er speelt een andere agenda dan de mensen denken", zegt Jensen. Schokkende uitspraak van arts: "We moeten corona opgeven als doodsoorzaak zonder te testen" Bekijk deze video » Anderehalve meterHet nieuwe normaal is voorlopig de anderhalve meter samenleving, heeft Mark Rutte gezegd. Maar "het sterfte aantal loopt helemaal niet anders dan normaal", geeft Jensen in deze video nog een keer aan. Bekijk hierboven de nieuwste video van Jensen. Bekijk ook Jensen over corona: "Media creëert een bangmakend en misleidend beeld" Bekijk deze video » Jensen: Ab Osterhaus drinkt whiskey op nieuwe besmettingen: "Zijn ware gezicht", bekijk de beelden Bekijk deze video »
Nieuws :
Robert Jensen groeit op YouTube: "Steeds meer mensen worden wakker"

Robert Jensen, die steeds meer abonnee's krijgt op YouTube, deelt donderdag 9 april een nieuwe video over de coronacrisis in ons land. Jensen is blij dat steeds meer mensen inzien wat er gaande is. Maar er zijn mensen die het niet kunnen zien omdat ze te angstig zijn en de politiek geloven: "Er speelt een andere agenda dan de mensen denken", zegt Jensen.

Anderehalve meter
Het nieuwe normaal is voorlopig de anderhalve meter samenleving, heeft Mark Rutte gezegd. Maar "het sterfte aantal loopt helemaal niet anders dan normaal", geeft Jensen in deze video nog een keer aan.

Bekijk hierboven de nieuwste video van Jensen.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Robert Jensen groeit op YouTube: "Steeds meer mensen worden wakker" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV