Op1: Het is nog altijd onzeker of er een festivalzomer zal plaatsvinden

Op1: Het is nog altijd onzeker of er een festivalzomer zal plaatsvinden

<em>Op1:</em> Het is nog altijd onzeker of er een festivalzomer zal plaatsvinden Het is nog altijd onduidelijk of er een festivalzomer zal zijn. CEO van Mojo, John Mulder, vertelt over deze situatie bij Op1. "Het gaat om veel banen en omzet. We hebben dan ook het dringende verzoek aan de overheid: als er al dingen duidelijk zijn, vertel het ons zodat we ons kunnen aanpassen." Op1 is elke dag vanaf 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Op1: Deal bereikt tussen Europese landen over economisch steunpakket Bekijk deze video » Op1: Flexwerkers en oproepkrachten krijgen vaak geen verlenging contract Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1: Het is nog altijd onzeker of er een festivalzomer zal plaatsvinden

Het is nog altijd onduidelijk of er een festivalzomer zal zijn. CEO van Mojo, John Mulder, vertelt over deze situatie bij Op1. "Het gaat om veel banen en omzet. We hebben dan ook het dringende verzoek aan de overheid: als er al dingen duidelijk zijn, vertel het ons zodat we ons kunnen aanpassen."

Op1 is elke dag vanaf 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1: Het is nog altijd onzeker of er een festivalzomer zal plaatsvinden of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV