Verborgen verleden met Annechien Steenhuizen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Verborgen verleden met Annechien Steenhuizen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Verborgen verleden met Annechien Steenhuizen gemist? Bekijk hier de hele uitzending In deze aflevering van Verborgen verleden wil NOS Journaal-presentatrice weten of ze Zuid-Europese of Aziatische roots heeft. Heel andersDie vraag heeft ze al vaak gekregen. Nu moet het antwoord op die vraag maar eens worden onthuld. Dat antwoord blijkt toch weer heel anders dan ze had verwacht. OranjeAnnechien stuit op meer onverwachte verhalen: een voorouder die rond 1800 prachtige landkaarten ging tekenen, een voormoeder die een Oranje bij haar in huis opnam en het verhaal van een heuse legeraanvoerder. KasteeltorenZe eindigt in een eeuwenoude kasteeltoren, waarvan de eerste steen door een verre voorouder is gelegd. Kortom, Annechien ontdekt veel oud nieuws, of nieuw ouds. Bekijk hier het volledige overzicht van alle BN'ers in Verborgen verleden 2020. M gemist? Theo Maassen dook in zijn familiearchief en ontdekte wat bijzonders Bekijk deze video » Verborgen Verleden: Theo Maassen in de psychiatrische instelling van zijn overgrootvader Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier op NPO.

In deze aflevering van Verborgen verleden wil NOS Journaal-presentatrice weten of ze Zuid-Europese of Aziatische roots heeft.

Heel anders
Die vraag heeft ze al vaak gekregen. Nu moet het antwoord op die vraag maar eens worden onthuld. Dat antwoord blijkt toch weer heel anders dan ze had verwacht.

Oranje
Annechien stuit op meer onverwachte verhalen: een voorouder die rond 1800 prachtige landkaarten ging tekenen, een voormoeder die een Oranje bij haar in huis opnam en het verhaal van een heuse legeraanvoerder.

Kasteeltoren
Ze eindigt in een eeuwenoude kasteeltoren, waarvan de eerste steen door een verre voorouder is gelegd. Kortom, Annechien ontdekt veel oud nieuws, of nieuw ouds.

Bekijk hier het volledige overzicht van alle BN'ers in Verborgen verleden 2020.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Verborgen verleden of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV