ZIEN: kat verstoort NOS 20:00 uur Journaal

ZIEN: kat verstoort NOS 20:00 uur Journaal

NOS-correspondent Sander van Hoorn houdt zich keurig aan de regels van de Belgische overheid en werkt vanuit huis. Vanaf zijn balkon in dit geval. Hij had er echter niet op gerekend dat zijn kat de live-uitzending van het NOS 20.00 uur Journaal weleens zou kunnen verstoren.

ZIEN: kat verstoort <em>NOS 20:00 uur Journaal</em> NOS-correspondent Sander van Hoorn houdt zich keurig aan de regels van de Belgische overheid en werkt vanuit huis. Vanaf zijn balkon in dit geval. Hij had er echter niet op gerekend dat zijn kat de live-uitzending van het NOS 20.00 uur Journaal weleens zou kunnen verstoren. GerinkelAl direct nadat hij presentatrice Annechien Steenhuizen antwoord geeft op een vraag gaat het 'mis' en hoort de kijker gerinkel, van een vallend kopje. Van Hoorn reageert daar direct op: "En dat is het nadeel van het op het balkon staan, dat er een kat weleens een kopje naar beneden kan flikkeren." Bekijk het fragment van het NOS Journaal hierboven. Bekijk ook Terugkijken: NOS-correspondent Sander van der Hoorn over situatie in Lesbos Bekijk deze video »
TV :
ZIEN: kat verstoort NOS 20:00 uur Journaal

Gerinkel
Al direct nadat hij presentatrice Annechien Steenhuizen antwoord geeft op een vraag gaat het 'mis' en hoort de kijker gerinkel, van een vallend kopje. Van Hoorn reageert daar direct op: "En dat is het nadeel van het op het balkon staan, dat er een kat weleens een kopje naar beneden kan flikkeren." Bekijk het fragment van het NOS Journaal hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op ZIEN: kat verstoort NOS 20:00 uur Journaal of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV