Hoge Bomen: Rachel Hazes over scheiding André Hazes: "Wilde het liefst dood"

Hoge Bomen: Rachel Hazes over scheiding André Hazes: "Wilde het liefst dood"

Rachel Hazes is zaterdagavond te gast aan de vleugel van Jeroen van der Boom voor het programma Hoge Bomen. In de eerste aflevering duikt Jeroen van der Boom meteen de diepte in en de weduwe van volkszanger André Hazes is bijzonder openhartig.

<em>Hoge Bomen</em>: Rachel Hazes over scheiding André Hazes: &quot;Wilde het liefst dood&quot; Rachel Hazes is zaterdagavond te gast aan de vleugel van Jeroen van der Boom voor het programma Hoge Bomen. In de eerste aflevering duikt Jeroen van der Boom meteen de diepte in en de weduwe van volkszanger André Hazes is bijzonder openhartig. Scheiding met André HazesRachel vertelt dat het huwelijk met André Hazes niet makkelijk was en dat het de beste beslissing was om bij hem weg te gaan. "Als ik 's ochtends wakker werd, dacht ik : shit, ik heb mijn ogen open gedaan. Want het liefst wilde ik dood." Bekijk het fragment uit Hoge Bomen hierboven. Het programma is vanaf zaterdag 11 april om 21.30 uur te zien bij SBS6. Vanaf dan kun je de beste fragmenten en hele uitzendingen van Hoge Bomen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Jeroen van der Boom verbijsterd door kritiek op coronalied: "Vind ik jammer" Bekijk deze video » Eerste beelden Hoge Bomen: Rachel Hazes in tranen door liedje Jeroen van der Boom Bekijk deze video »
TV :
Hoge Bomen: Rachel Hazes over scheiding André Hazes: "Wilde het liefst dood"

Scheiding met André Hazes
Rachel vertelt dat het huwelijk met André Hazes niet makkelijk was en dat het de beste beslissing was om bij hem weg te gaan. "Als ik 's ochtends wakker werd, dacht ik : shit, ik heb mijn ogen open gedaan. Want het liefst wilde ik dood."

Bekijk het fragment uit Hoge Bomen hierboven. Het programma is vanaf zaterdag 11 april om 21.30 uur te zien bij SBS6. Vanaf dan kun je de beste fragmenten en hele uitzendingen van Hoge Bomen terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hoge Bomen: Rachel Hazes over scheiding André Hazes: "Wilde het liefst dood" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV