Samantha de Jong, Barbie: "Wij worden niet ziek"

Samantha de Jong, Barbie: "Wij worden niet ziek"

Samantha de Jong, <em>Barbie</em>: &quot;Wij worden niet ziek&quot; BREAKING: Samantha de Jong zondagavond betrokken geraakt bij ernstig auto-ongeluk Samantha de Jong kust haar nieuwe ware liefde Gerrit vol op de mond omdat ze zo blij is dat hij spaghetti voor haar maakt. Of hij zo'n goede kok is betwijfelt hij echter: "En morgen ziek." De blondine reageert gevat: "Wij worden niet ziek. Wij zijn onkruid, wij vergaan niet." Bekijk het fragment dat de realityster op Instagram plaatste hierboven. Bekijk ook Samantha de Jong, Barbie, heeft nieuwe ware liefde: bekijk de beelden Bekijk deze video »
Show :
Samantha de Jong, Barbie: "Wij worden niet ziek"

BREAKING: Samantha de Jong zondagavond betrokken geraakt bij ernstig auto-ongeluk

Samantha de Jong kust haar nieuwe ware liefde Gerrit vol op de mond omdat ze zo blij is dat hij spaghetti voor haar maakt. Of hij zo'n goede kok is betwijfelt hij echter: "En morgen ziek." De blondine reageert gevat: "Wij worden niet ziek. Wij zijn onkruid, wij vergaan niet." Bekijk het fragment dat de realityster op Instagram plaatste hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Samantha de Jong, Barbie: "Wij worden niet ziek" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV