Andre Hazes: "Lager libido tijdens coronacrisis"

Andre Hazes: "Lager libido tijdens coronacrisis"

Andre Hazes was donderdagavond in zijn eigen talkshow Live met Andre erg openhartig over waar hij zoal last van heeft tijdens de coronacrisis: "Ik voel me wat minder man thuis."

<em>Andre Hazes</em>: &quot;Lager libido tijdens coronacrisis&quot; Andre Hazes was donderdagavond in zijn eigen talkshow Live met Andre erg openhartig over waar hij zoal last van heeft tijdens de coronacrisis: "Ik voel me wat minder man thuis." Lager libidoDe zanger snapt dat het raar klinkt wat hij zegt en verklaart zich nader: "Ik merk het aan mijn libido, dat nu lager is. Het is echt waar." Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Of bekijk de hele uitzending van Live met Andre. Bekijk ook Hoge Bomen: Rachel Hazes over scheiding André Hazes: "Wilde het liefst dood" Bekijk deze video » Live met Andre Hazes gemist? Bekijk de hele uitzending Bekijk deze video »
TV :
Andre Hazes: "Lager libido tijdens coronacrisis"

Lager libido
De zanger snapt dat het raar klinkt wat hij zegt en verklaart zich nader: "Ik merk het aan mijn libido, dat nu lager is. Het is echt waar." Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Of bekijk de hele uitzending van Live met Andre.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Andre Hazes: "Lager libido tijdens coronacrisis" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen