Merol in Houseparty: "Ik word hygiënegeil van al dat pompen met hygiënegel"

Merol in Houseparty: "Ik word hygiënegeil van al dat pompen met hygiënegel"

Merol in <em>Houseparty</em>: &quot;Ik word hygiënegeil van al dat pompen met <em>hygiënegel</em>&quot; Merel Baldé, beter bekend als Merol, is geïnspireerd geraakt door het thuiszitten en schreef er een nummer over: Houseparty. Aan Nu.nl liet ze weten zich niet aan een coronanummer te willen wagen dus focuste ze zich op de intelligente lockdown: veel thuisblijven. Dat resulteerde onder andere in bijzondere teksten als: "Ben zo hygiënegeil van al dat pompen met die hygiënegel." Bekijk haar lyrics-video bij Houseparty hierboven. Bekijk ook Merol over nieuwe single Slippertje: 'Geïnspireerd op een kunstwerk' Bekijk deze video » Diederik Gommers: "We komen nooit meer van coronavirus af, wereld gaat veranderen" Bekijk deze video »
Muziek :
Merol in Houseparty: "Ik word hygiënegeil van al dat pompen met hygiënegel"

Merel Baldé, beter bekend als Merol, is geïnspireerd geraakt door het thuiszitten en schreef er een nummer over: Houseparty. Aan Nu.nl liet ze weten zich niet aan een coronanummer te willen wagen dus focuste ze zich op de intelligente lockdown: veel thuisblijven. Dat resulteerde onder andere in bijzondere teksten als: "Ben zo hygiënegeil van al dat pompen met die hygiënegel." Bekijk haar lyrics-video bij Houseparty hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Merol in Houseparty: "Ik word hygiënegeil van al dat pompen met hygiënegel" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen