Verdrietige Janice Blok geraakt door plotseling verlies: "Lelies zijn giftig"

Verdrietige Janice Blok geraakt door plotseling verlies: "Lelies zijn giftig"

Verdrietige <em>Janice Blok</em> geraakt door plotseling verlies: &quot;Lelies zijn giftig&quot; Janice Blok, de vriendin van Donny Roelvink, is in tranen na een heftige gebeurtenis. Op haar Instagram deelt ze haar verdriet in Stories. Lelie opgegetenDe intens verdrietige Janice Blok vertelt in de bovenstaande video: “We zijn nu bij de spoedeisende hulp voor dieren. Omdat de kat van mijn zus ingeslapen moet worden. Katten zijn allergisch voor lelies en kunnen er dood aan gaan. Mijn zus heeft een bosje bloemen van iemand gekregen waar een lelie in zat en haar kat heeft die opgegeten.” "Neem geen lelies in huis"Janice moet bijna stoppen, omdat ze van verdriet niet uit haar woorden komt: “En nu gaat hij dood…”, vertelt ze. “Dus neem geen lelies in huis. Dat is heel gevaarlijk.” Vervolgens deelt ze een foto van de lelie die haar en haar familie nu zoveel verdriet doet. Zie de video hierboven. Bekijk de video van Janice hierboven. Vermoeide Janice Blok heeft nergens zin in en deelt een hilarische video Bekijk deze video » Janice Blok deelt video over haar quarantaine borrel Bekijk deze video »
Entertainment :
Verdrietige Janice Blok geraakt door plotseling verlies: "Lelies zijn giftig"

Janice Blok, de vriendin van Donny Roelvink, is in tranen na een heftige gebeurtenis. Op haar Instagram deelt ze haar verdriet in Stories.

Lelie opgegeten
De intens verdrietige Janice Blok vertelt in de bovenstaande video: “We zijn nu bij de spoedeisende hulp voor dieren. Omdat de kat van mijn zus ingeslapen moet worden. Katten zijn allergisch voor lelies en kunnen er dood aan gaan. Mijn zus heeft een bosje bloemen van iemand gekregen waar een lelie in zat en haar kat heeft die opgegeten.”

"Neem geen lelies in huis"
Janice moet bijna stoppen, omdat ze van verdriet niet uit haar woorden komt: “En nu gaat hij dood…”, vertelt ze. “Dus neem geen lelies in huis. Dat is heel gevaarlijk.” Vervolgens deelt ze een foto van de lelie die haar en haar familie nu zoveel verdriet doet. Zie de video hierboven.

Bekijk de video van Janice hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Verdrietige Janice Blok geraakt door plotseling verlies: "Lelies zijn giftig" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen