Eva Jinek bespreekt kritiek op gedrag BNers tijdens coronacrisis: "Onkies?"

Eva Jinek bespreekt kritiek op gedrag BNers tijdens coronacrisis: "Onkies?"

De BNers liggen de laatste weken volop onder vuur. Het zou ze niet lukken om tijdens de coronacrisis het even zonder aandacht te doen en het geflopte nummer Zon werd massaal afgekraakt. Eva Jinek praat erover met Ali B en stipt de irritatie in de samenleving aan: "Er is veel weerstand tegen het idee dat bekende mensen zich voor iets inzetten."

Kritiek
Wat vindt de rapper en presentator van al die meningen: "Kritiek op de kwaliteit waarmee je helpt mag er natuurlijk gewoon zijn. Maar als je constateert dat een deel van het land er wel blij mee is, gun die mensen dan hun eigen ruimte. Maar je mag best wel een liedje kut vinden."

Eva Jinek bespreekt kritiek op gedrag <em>BNers</em> tijdens coronacrisis: &quot;Onkies?&quot; De BNers liggen de laatste weken volop onder vuur. Het zou ze niet lukken om tijdens de coronacrisis het even zonder aandacht te doen en het geflopte nummer Zon werd massaal afgekraakt. Eva Jinek praat erover met Ali B en stipt de irritatie in de samenleving aan: "Er is veel weerstand tegen het idee dat bekende mensen zich voor iets inzetten." KritiekWat vindt de rapper en presentator van al die meningen: "Kritiek op de kwaliteit waarmee je helpt mag er natuurlijk gewoon zijn. Maar als je constateert dat een deel van het land er wel blij mee is, gun die mensen dan hun eigen ruimte. Maar je mag best wel een liedje kut vinden." AandachtsziekOok diverse kranten schreven er de afgelopen dagen over met teksten als 'BNers zijn aandachtziek' en 'Soms ben je even niet het middelpunt van het universum.' Jinek vervolgt: "Het gaat om het concept dat het bijna onkies zou zijn dat een bekende Nederlander zichzelf naar de voorgrond brengt in de behulpzaamheid of wat dan ook." Ali denkt dat de mensen elkaar niet zo moeten veroordelen. Bekijk het fragment van Jinek, waarin ze het na ongeveer 4min30 over de kritiek op BNers hebben, hierboven. Bekijk ook Jinek gemist? Zoontje van Ali B mailt meester: "Papa en mama zijn te streng" Bekijk deze video »
Show :
Eva Jinek bespreekt kritiek op gedrag BNers tijdens coronacrisis: "Onkies?"

Aandachtsziek
Ook diverse kranten schreven er de afgelopen dagen over met teksten als 'BNers zijn aandachtziek' en 'Soms ben je even niet het middelpunt van het universum.' Jinek vervolgt: "Het gaat om het concept dat het bijna onkies zou zijn dat een bekende Nederlander zichzelf naar de voorgrond brengt in de behulpzaamheid of wat dan ook." Ali denkt dat de mensen elkaar niet zo moeten veroordelen. Bekijk het fragment van Jinek, waarin ze het na ongeveer 4min30 over de kritiek op BNers hebben, hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Eva Jinek bespreekt kritiek op gedrag BNers tijdens coronacrisis: "Onkies?" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV