Zien: Acteur Leo Alkemade woedend in de laatste Wie het laatst lacht

Zien: Acteur Leo Alkemade woedend in de laatste Wie het laatst lacht

Zien: Acteur <em>Leo Alkemade</em> woedend in de laatste <em>Wie het laatst lacht</em> In Wie Het Laatst Lacht neemt Wendy van Dijk bekende en onbekende Nederlanders in de maling. Vanavond is Leo Alkemade te zien in het SBS6-programma. Verborgen cameraIn Wie het laatst lacht is helemaal niemand veilig, want dankzij de nieuwste verborgen cameratechnieken kan Wendy van Dijk ongestoord haar gang gaan. Bekijk in de video hierboven de grap die Wendy uithaalde met acteur Leo Alkemade. Wie Het Laatst Lacht is elke vrijdag om 20:30 te zien op SBS6. Je kunt de leukste fragmenten van Wie Het Laatst Lacht terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Cabaretier Leo Alkemade en dochtertje doen mee aan de #wereldzonderjouchallenge Bekijk deze video » Leo Alkemade zat in Tilburg tijdens corona-nieuws: "300 groepsapps ontvangen" Bekijk deze video »
TV :
Zien: Acteur Leo Alkemade woedend in de laatste Wie het laatst lacht

In Wie Het Laatst Lacht neemt Wendy van Dijk bekende en onbekende Nederlanders in de maling. Vanavond is Leo Alkemade te zien in het SBS6-programma.

Verborgen camera
In Wie het laatst lacht is helemaal niemand veilig, want dankzij de nieuwste verborgen cameratechnieken kan Wendy van Dijk ongestoord haar gang gaan. Bekijk in de video hierboven de grap die Wendy uithaalde met acteur Leo Alkemade.

Wie Het Laatst Lacht is elke vrijdag om 20:30 te zien op SBS6. Je kunt de leukste fragmenten van Wie Het Laatst Lacht terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Acteur Leo Alkemade woedend in de laatste Wie het laatst lacht of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV