Kijktip: Intouchables vrijdag te zien bij NPO 2

Kijktip: Intouchables vrijdag te zien bij NPO 2

Kijktip: <em>Intouchables</em> vrijdag te zien bij NPO 2 In 2011 kreeg de Franse film Intouchables het voor elkaar om in Nederland een miljoen mensen naar de bioscoop te lokken. De jonge Senegalees Driss, gespeeld door Omar Sy, woont in een grimmige voorstad van Parijs, omdat hij zijn uitkering dreigt kwijt te raken, moet hij gaan solliciteren. IntouchablesDriss gaat aan de slag als persoonlijk verzorger van de aan zijn rolstoel gekluisterde miljonair Philippe, gespeeld door François Cluzet. Met zijn energie haalt Driss het leven en het huishouden van Philippe volledig overhoop. Dat levert een vrolijke feelgoodfilm op. Intouchables is vrijdagnacht om 00:20 uur te zien bij NPO 2. Bekijk de trailer hierboven.
Film :
Kijktip: Intouchables vrijdag te zien bij NPO 2

In 2011 kreeg de Franse film Intouchables het voor elkaar om in Nederland een miljoen mensen naar de bioscoop te lokken. De jonge Senegalees Driss, gespeeld door Omar Sy, woont in een grimmige voorstad van Parijs, omdat hij zijn uitkering dreigt kwijt te raken, moet hij gaan solliciteren.

Intouchables
Driss gaat aan de slag als persoonlijk verzorger van de aan zijn rolstoel gekluisterde miljonair Philippe, gespeeld door François Cluzet. Met zijn energie haalt Driss het leven en het huishouden van Philippe volledig overhoop. Dat levert een vrolijke feelgoodfilm op.

Intouchables is vrijdagnacht om 00:20 uur te zien bij NPO 2. Bekijk de trailer hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kijktip: Intouchables vrijdag te zien bij NPO 2 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV