Video: André Hazes weet het zeker: "Wij hebben al corona gehad"

Video: André Hazes weet het zeker: "Wij hebben al corona gehad"

Video: <em>André Hazes</em> weet het zeker: &quot;Wij hebben al corona gehad&quot; André Hazes vertelt aan 'Shownieuws' dat hij en zijn vriendin Monique Westenberg waarschijnlijk de griep corona al hebben gehad. De symptomenDe twee waren dagen ziek en hadden last van de symptomen.  De zanger en zijn vriendin lijken zich nu weer top te voelen. In de video hierboven legt hij uit waarom hij denkt dat hij het coronavirus al heeft gehad. Bekijk hierboven de Shownieuws-video met Hazes z'n verhaal. Professor Sucharit Bhakdi over corona: “99.5% krijgt geen of milde klachten" Bekijk deze video » Jensen: Ab Osterhaus drinkt whiskey op nieuwe besmettingen: "Zijn ware gezicht", bekijk de beelden Bekijk deze video »
Entertainment :
Video: André Hazes weet het zeker: "Wij hebben al corona gehad"

André Hazes vertelt aan 'Shownieuws' dat hij en zijn vriendin Monique Westenberg waarschijnlijk de griep corona al hebben gehad.

De symptomen
De twee waren dagen ziek en hadden last van de symptomen.  De zanger en zijn vriendin lijken zich nu weer top te voelen. In de video hierboven legt hij uit waarom hij denkt dat hij het coronavirus al heeft gehad.

Bekijk hierboven de Shownieuws-video met Hazes z'n verhaal.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: André Hazes weet het zeker: "Wij hebben al corona gehad" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV