Ali B. is vandaag "Ali Bloem" en verrast Tilburgse ouderen met bloemen (video)

Ali B. is vandaag "Ali Bloem" en verrast Tilburgse ouderen met bloemen (video)

<em>Ali B.</em> is vandaag &quot;Ali Bloem&quot; en verrast <em>Tilburgse ouderen</em> met bloemen (video) Voor veel ouderen is het moeilijk omdat ze nu hun families niet kunnen zien. Ali B. probeert deze ouderen op te vrolijken met een boeket bloemen. Bloemen uitdelenOm de eenzame ouderen een steuntje in de rug te geven is Ali B, samen met verschillende gemeentes en burgemeesters, op pad gegaan om bloemen uit te delen. Ook in Tilburg kwam de rapper een bezoekje brengen samen met burgemeester Theo Weterings. Bekijk hierboven de video van Het AD met Ali B. Bekijk ook Ali B bij Jinek erg trots op bijzonder initiatief: "Ik krijg veel complimenten" Bekijk deze video » Ali B. veilt videoboodschappen voor jarige kinderen, bekijk de video Bekijk deze video »
Entertainment :
Ali B. is vandaag "Ali Bloem" en verrast Tilburgse ouderen met bloemen (video)

Voor veel ouderen is het moeilijk omdat ze nu hun families niet kunnen zien. Ali B. probeert deze ouderen op te vrolijken met een boeket bloemen.

Bloemen uitdelen
Om de eenzame ouderen een steuntje in de rug te geven is Ali B, samen met verschillende gemeentes en burgemeesters, op pad gegaan om bloemen uit te delen. Ook in Tilburg kwam de rapper een bezoekje brengen samen met burgemeester Theo Weterings.

Bekijk hierboven de video van Het AD met Ali B.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ali B. is vandaag "Ali Bloem" en verrast Tilburgse ouderen met bloemen (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV