Schokkende uitspraak van arts: "We moeten corona opgeven als doodsoorzaak zonder te testen"

Schokkende uitspraak van arts: "We moeten corona opgeven als doodsoorzaak zonder te testen"

Staatssenator en Amerikaanse arts Scott Jensen kreeg afgelopen week een zeven pagina’s tellende brief van het ministerie van Volksgezondheid. Hierin stond uitgelegd hoe hij overlijdensaktes moet invullen tijdens de coronacrisis: "Nooit getest, en toch moet ik als doodsoorzaak Covid-19 opgeven", zegt hij op televisie.

Elke dode opgeven als corona-dode
Arts Scott Jensen zegt tegen de televisiezender 'KVLY' dat hij nog nooit instructies heeft gekregen over het invullen van overlijdensaktes. In de instructiebrief stond dat artsen overleden patiënten niet te hoeven testen op Covid-19 om Covid-19 op te kunnen geven als doodsoorzaak, meldt Ninefornews. (Zie video onderaan dit artikel)

"We doen dit normaal gesproken niet"
"Als ik een 86-jarige patiënt met een longontsteking heb die nooit is getest op Covid-19, moet ik Covid-19 toch als doodsoorzaak opgeven", vertelt Scott in het televisieprogramma. “Dat doen we normaal gesproken niet,” aldus de arts. De presentator van KVLY reageerde geschokt en vroeg hem nog eens te herhalen wat hij had gezegd.

Manipulatie van cijfers
Op de vraag waarom de autoriteiten de cijfers manipuleren, antwoordde arts Jensen: “Met angst kun je mensen goed onder controle houden. Ze wakkeren angst aan met als gevolg dat mensen in sommige gevallen niet langer zelf kunnen nadenken.” De arts roept mensen op om zelf na te denken en verschillende bronnen te raadplegen, dit is ook wat onze eigen Jensen zegt in De Jensen Show.

90% van de gevallen: milde klachten
De Amerikaanse arts benadrukt dat corona in 90% van de gevallen een milde ziekte is, en dit beweerde arts Sucharit Bhakdi eerder ook al in een video. Het is volgens Scott dan ook niet raadzaam om de verspreiding van het virus tijdens deze golf te minimaliseren. Het gevolg is dan namelijk dat de volgende golf, in de herfst, een stuk heftiger zal zijn.

Bekijk het gesprek met arts Scott Jensen bij tv-zender KVLY hieronder:

<em>Schokkende</em> uitspraak van arts: &quot;We moeten corona opgeven als doodsoorzaak zonder te testen&quot; Staatssenator en Amerikaanse arts Scott Jensen kreeg afgelopen week een zeven pagina’s tellende brief van het ministerie van Volksgezondheid. Hierin stond uitgelegd hoe hij overlijdensaktes moet invullen tijdens de coronacrisis: "Nooit getest, en toch moet ik als doodsoorzaak Covid-19 opgeven", zegt hij op televisie. Elke dode opgeven als corona-dodeArts Scott Jensen zegt tegen de televisiezender 'KVLY' dat hij nog nooit instructies heeft gekregen over het invullen van overlijdensaktes. In de instructiebrief stond dat artsen overleden patiënten niet te hoeven testen op Covid-19 om Covid-19 op te kunnen geven als doodsoorzaak, meldt Ninefornews. (Zie video onderaan dit artikel) ZIEN: De media misleiden met schokkende beelden uit 'corona' ziekenhuizen Bekijk deze video » "We doen dit normaal gesproken niet""Als ik een 86-jarige patiënt met een longontsteking heb die nooit is getest op Covid-19, moet ik Covid-19 toch als doodsoorzaak opgeven", vertelt Scott in het televisieprogramma. “Dat doen we normaal gesproken niet,” aldus de arts. De presentator van KVLY reageerde geschokt en vroeg hem nog eens te herhalen wat hij had gezegd. Zien: Burgers filmen 'volle' corona-ziekenhuizen: "Geen coronapatiënt te bekennen" Bekijk deze video » Manipulatie van cijfersOp de vraag waarom de autoriteiten de cijfers manipuleren, antwoordde arts Jensen: “Met angst kun je mensen goed onder controle houden. Ze wakkeren angst aan met als gevolg dat mensen in sommige gevallen niet langer zelf kunnen nadenken.” De arts roept mensen op om zelf na te denken en verschillende bronnen te raadplegen, dit is ook wat onze eigen Jensen zegt in De Jensen Show. Video: André Hazes weet het zeker: "Wij hebben al corona gehad" Bekijk deze video » 90% van de gevallen: milde klachtenDe Amerikaanse arts benadrukt dat corona in 90% van de gevallen een milde ziekte is, en dit beweerde arts Sucharit Bhakdi eerder ook al in een video. Het is volgens Scott dan ook niet raadzaam om de verspreiding van het virus tijdens deze golf te minimaliseren. Het gevolg is dan namelijk dat de volgende golf, in de herfst, een stuk heftiger zal zijn. Bekijk het gesprek met arts Scott Jensen bij tv-zender KVLY hieronder:
Nieuws :
Schokkende uitspraak van arts: "We moeten corona opgeven als doodsoorzaak zonder te testen"

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Schokkende uitspraak van arts: "We moeten corona opgeven als doodsoorzaak zonder te testen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV