Heftige dronebeelden: Bekijk hier de massagraven in New York

Heftige dronebeelden: Bekijk hier de massagraven in New York

Heftige dronebeelden: Bekijk hier de <em>massagraven</em> in New York Confronterende beelden uit New York, de Amerikaanse miljoenenstad die momenteel het hardst getroffen wordt door het coronavirus. In de Big Apple zijn al honderden doden te betreuren en de teller van het aantal besmettingen blijft in hoog tempo oplopen. Epicentrum van AmerikaDe mortuaria in New York kunnen het aantal doden niet aan. Op de dronebeelden is te zien hoe veel coronadoden in een massagraf op Hart Island worden begraven door werkers in beschermende pakken. Gisteren alleen al zouden zeker 40 mensen op het eiland begraven zijn. Bekijk de schokkende beelden van het massagraf in New York hierboven. President Trump over corona: "Amerika rond Pasen voorledig open" Bekijk deze video » Ontroerende beelden: heel New York klapt voor mensen in de zorg Bekijk deze video »
Nieuws :
Heftige dronebeelden: Bekijk hier de massagraven in New York

Confronterende beelden uit New York, de Amerikaanse miljoenenstad die momenteel het hardst getroffen wordt door het coronavirus. In de Big Apple zijn al honderden doden te betreuren en de teller van het aantal besmettingen blijft in hoog tempo oplopen.

Epicentrum van Amerika
De mortuaria in New York kunnen het aantal doden niet aan. Op de dronebeelden is te zien hoe veel coronadoden in een massagraf op Hart Island worden begraven door werkers in beschermende pakken. Gisteren alleen al zouden zeker 40 mensen op het eiland begraven zijn.

Bekijk de schokkende beelden van het massagraf in New York hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Heftige dronebeelden: Bekijk hier de massagraven in New York of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV