Ik Vertrek gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Ik Vertrek gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Ik Vertrek gemist? Bekijk hier de hele uitzending AVROTROS herhaalt vanavond laat de legendarische aflevering van Ik Vertrek warin Theo en Jolanda uit Emmeloord een pannenkoekenbar in Gambia beginnen. RedeneringHun waterdichte redenering luidt: "Iedereen houdt van pannenkoeken en pannenkoeken heb je nog niet aan de smiling coast." Ze laten hun vijf volwassen kinderen achter en vertrekken met een container vol gietijzeren pannen, poedersuiker en stroop naar de badplaats Kololi. Oude snackbarVoor een eenmalig bedrag en een maandelijkse huur nemen ze er een oude snackbar over. Een paar dooie ratten en een defecte frituurpan krijgen ze er gratis bij. Theo en Jolanda kan het allemaal niets schelen, want zij maken zich - op z'n Gambiaans - niet langer druk om futiliteiten. UitgestorvenAl snel wordt die positieve instelling behoorlijk op de proef gesteld. Het pannenkoekenmeel is lastig verkrijgbaar, het personeel niet altijd betrouwbaar en het toeristische Kololi tijdens het laagseizoen volkomen uitgestorven. Blijven lachen is het devies. En nu maar hopen dat ze dat gat in de markt gevonden hebben. Ik Vertrek in Spanje: problemen met overdracht pand Bekijk deze video » Ik Vertrek in Frankrijk: "Handboeien aan het bed" Bekijk deze video » Ik Vertrek: Rudolf en René geven tips voor starten chambre d’hôtes Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier op NPO.

AVROTROS herhaalt vanavond laat de legendarische aflevering van Ik Vertrek warin Theo en Jolanda uit Emmeloord een pannenkoekenbar in Gambia beginnen.

Redenering
Hun waterdichte redenering luidt: "Iedereen houdt van pannenkoeken en pannenkoeken heb je nog niet aan de smiling coast." Ze laten hun vijf volwassen kinderen achter en vertrekken met een container vol gietijzeren pannen, poedersuiker en stroop naar de badplaats Kololi.

Oude snackbar
Voor een eenmalig bedrag en een maandelijkse huur nemen ze er een oude snackbar over. Een paar dooie ratten en een defecte frituurpan krijgen ze er gratis bij. Theo en Jolanda kan het allemaal niets schelen, want zij maken zich - op z'n Gambiaans - niet langer druk om futiliteiten.

Uitgestorven
Al snel wordt die positieve instelling behoorlijk op de proef gesteld. Het pannenkoekenmeel is lastig verkrijgbaar, het personeel niet altijd betrouwbaar en het toeristische Kololi tijdens het laagseizoen volkomen uitgestorven. Blijven lachen is het devies. En nu maar hopen dat ze dat gat in de markt gevonden hebben.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ik Vertrek of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV