Boer zoekt Vrouw gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Boer zoekt Vrouw gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Boer zoekt Vrouw gemist? Bekijk hier de hele uitzending Op alle boerderijen logeren nog twee vrouwen/mannen die hopen de liefde te vinden bij hun boer. De sfeer is anders, de concurrentie is deze week meer voelbaar. HobbyBij boerin Annemiek komen wat vriendinnen langs die allemaal dol zijn op paarden. Iets waar Erik vol over mee kan praten, maar voor Jelte is dat een stuk lastiger. Maar gelukkig kan ook hij even later over zijn favoriete hobby praten: drummen. WerknemerBoer Jan zet Vera en Nienke weer aan het werk op de zorgboerderij. Nienke vraagt zich af wat Jan daarmee bedoelt: "Het is heel leuk om mee te helpen. Maar hij zoekt een vrouw, geen werknemer." VerschillendAngela en Vera, de dames bij boer Geert, zijn twee totaal verschillende types, maar komen de week prima door. Ook Geert heeft het naar zijn zin. SchilderenKarine, een van de logees bij boer Geert Jan, wil gaan schilderen. Ze vraagt Geert Jan mee en kan dan meteen vragen wat hij van haar vindt, want dat weet ze eigenlijk nog steeds niet. Ook Jacqueline krijgt maar weinig hoogte van hem. Geen tijdOndertussen is boer Bastiaan nog steeds druk op het land, de witlofpennen moeten worden geoogst, en heeft hij geen tijd voor zijn vrouwen. Milou en Elise moeten zichzelf zien te vermaken. Schokkende opmerking Elise in Boer zoekt vrouw: "Je mag onze werkster worden" Bekijk deze video » Boer zoekt Vrouw: Elise en Milou willen precies evenveel aandacht van Bastiaan Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

Op alle boerderijen logeren nog twee vrouwen/mannen die hopen de liefde te vinden bij hun boer. De sfeer is anders, de concurrentie is deze week meer voelbaar.

Hobby
Bij boerin Annemiek komen wat vriendinnen langs die allemaal dol zijn op paarden. Iets waar Erik vol over mee kan praten, maar voor Jelte is dat een stuk lastiger. Maar gelukkig kan ook hij even later over zijn favoriete hobby praten: drummen.

Werknemer
Boer Jan zet Vera en Nienke weer aan het werk op de zorgboerderij. Nienke vraagt zich af wat Jan daarmee bedoelt: "Het is heel leuk om mee te helpen. Maar hij zoekt een vrouw, geen werknemer."

Verschillend
Angela en Vera, de dames bij boer Geert, zijn twee totaal verschillende types, maar komen de week prima door. Ook Geert heeft het naar zijn zin.

Schilderen
Karine, een van de logees bij boer Geert Jan, wil gaan schilderen. Ze vraagt Geert Jan mee en kan dan meteen vragen wat hij van haar vindt, want dat weet ze eigenlijk nog steeds niet. Ook Jacqueline krijgt maar weinig hoogte van hem.

Geen tijd
Ondertussen is boer Bastiaan nog steeds druk op het land, de witlofpennen moeten worden geoogst, en heeft hij geen tijd voor zijn vrouwen. Milou en Elise moeten zichzelf zien te vermaken.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Boer zoekt Vrouw
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Boer zoekt Vrouw of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV