Dragons' Den gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Dragons' Den gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Dragons' Den gemist? Bekijk hier de hele uitzending Het wereldwijd succesvolle business-programma Dragons' Den is na tien jaar terug op de Nederlandse televisie. Sander Schimmelpenninck presenteert het programma de komende zondagen om 21:30 uur op NPO 1. KansIn Dragons' Den krijgen beginnende ondernemers die op zoek zijn naar een investeerder, de kans om hun eigen bedrijf te pitchen aan vijf van de meest succesvolle zakenmensen van ons land. Zij hebben hun sporen ruimschoots verdiend en gaan nu hun geld, kennis en ervaring delen met startende ondernemers. PitchersVeertig ondernemers willen allemaal van hun bedrijf een wereldsucces maken. De pitchers krijgen één kans om met een hun presentatie de Dragons te overtuigen om in hun bedrijf te investeren. En dat gaat niet iedereen even makkelijk af. OndernemersDe succesvolle ondernemers die de deelnemers beoordelen zijn: Michel Perridon (oud-eigenaar van computeraccessoire-merk Trust) Pieter Schoen (serial-entrepreneur en oud-eigenaar van de Nederlandse Energie Maatschappij) Nikkie Plessen (eigenaar modeconcern NP Fashion) Won Yip (horeca-ondernemer, eigenaar en oprichter van de Yip Group) Shawn Harris (oud-eigenaar Nature's Pride, eigenaar investeringsmaatschappij Orange Wings) Sander Schimmelpenninck geeft les aan thuiszittende kinderen Bekijk deze video » Veronica Inside: Johan haalt uit naar Sander Schimmelpenninck: ''Hij bakt er geen flikker van'' Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

Het wereldwijd succesvolle business-programma Dragons' Den is na tien jaar terug op de Nederlandse televisie. Sander Schimmelpenninck presenteert het programma de komende zondagen om 21:30 uur op NPO 1.

Kans
In Dragons' Den krijgen beginnende ondernemers die op zoek zijn naar een investeerder, de kans om hun eigen bedrijf te pitchen aan vijf van de meest succesvolle zakenmensen van ons land. Zij hebben hun sporen ruimschoots verdiend en gaan nu hun geld, kennis en ervaring delen met startende ondernemers.

Pitchers
Veertig ondernemers willen allemaal van hun bedrijf een wereldsucces maken. De pitchers krijgen één kans om met een hun presentatie de Dragons te overtuigen om in hun bedrijf te investeren. En dat gaat niet iedereen even makkelijk af.

Ondernemers
De succesvolle ondernemers die de deelnemers beoordelen zijn:

  • Michel Perridon (oud-eigenaar van computeraccessoire-merk Trust)
  • Pieter Schoen (serial-entrepreneur en oud-eigenaar van de Nederlandse Energie Maatschappij)
  • Nikkie Plessen (eigenaar modeconcern NP Fashion)
  • Won Yip (horeca-ondernemer, eigenaar en oprichter van de Yip Group)
  • Shawn Harris (oud-eigenaar Nature's Pride, eigenaar investeringsmaatschappij Orange Wings)

Bekijk hier alle video's en artikelen van Dragons' Den
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Dragons' Den of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV