Zien: André Hazes maakt start met nieuwe quarantaine-look

Zien: André Hazes maakt start met nieuwe quarantaine-look

Zien: <em>André Hazes</em> maakt start met nieuwe quarantaine-look Er is een flinke verandering gaande bij André Hazes: Hij wil een Bryan Adams-look, lang haar. En hij is al een aardig eind op weg! Volgens de mode-expert van RTL Boulevard is het nu de goede tijd: "Even laten groeien, in model laten knippen. Daar ben je wel een jaartje mee bezig." Bekijk het fragment van Hazes in RTL Boulevard hierboven. Bekijk ook Zien: André Hazes erg tevreden met zijn eerste onlineshow Bekijk deze video » Zien: André Hazes zweet zich rot bij bouwen speelhuisje voor zoon André Bekijk deze video »
Show :
Zien: André Hazes maakt start met nieuwe quarantaine-look

Er is een flinke verandering gaande bij André Hazes: Hij wil een Bryan Adams-look, lang haar. En hij is al een aardig eind op weg! Volgens de mode-expert van RTL Boulevard is het nu de goede tijd: "Even laten groeien, in model laten knippen. Daar ben je wel een jaartje mee bezig."

Bekijk het fragment van Hazes in RTL Boulevard hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: André Hazes maakt start met nieuwe quarantaine-look of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier