Froukje de Both vindt lesgeven lastig: 'Een diepe buiging voor leerkrachten'

Froukje de Both vindt lesgeven lastig: 'Een diepe buiging voor leerkrachten'

<em>Froukje de Both</em> vindt lesgeven lastig: 'Een diepe buiging voor leerkrachten' Froukje de Both geeft haar kind sinds de lockdown thuis les. Dat valt nog niet mee. In haar vlog vertelt ze wat ze vindt van het lesgeven. "Het lijkt alsof het allemaal heel moeiteloos gaat", zegt ze. "Was het maar waar." Bekijk de hele video van Froukje de Both hierboven. Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg ons op Instagram. Deze vrouwen stappen in 2020 mogelijk in het huwelijksbootje: "Eva Jinek, Roxeanne Hazes en Froukje de Both" Bekijk deze video » Video: Froukje de Both heeft een truc waardoor je ogen nog beter uitkomen Bekijk deze video »

Froukje de Both geeft haar kind sinds de lockdown thuis les. Dat valt nog niet mee. In haar vlog vertelt ze wat ze vindt van het lesgeven. "Het lijkt alsof het allemaal heel moeiteloos gaat", zegt ze. "Was het maar waar."

Bekijk de hele video van Froukje de Both hierboven.

Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg ons op Instagram.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Froukje de Both vindt lesgeven lastig: 'Een diepe buiging voor leerkrachten' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier