Henk Suurveld over coronahulp in Caribisch gebied: "Op Sint Maarten en Curaçao meerdere gevallen bekend

Henk Suurveld over coronahulp in Caribisch gebied: "Op Sint Maarten en Curaçao meerdere gevallen bekend

<em>Henk Suurveld</em> over coronahulp in <em>Caribisch gebied</em>: &quot;Op Sint Maarten en Curaçao meerdere gevallen bekend Het marineschip de Zr.Ms. Karel Doorman schiet een aantal landen in het Caribisch gebied te hulp: "Op het eiland Sint Maarten en Curaçao zijn meerdere coronagevallen bekend", laat commandant Henk Suurveld weten. Het schip met 200 man dat hulp biedt is vertrokken zonder maar iets te laten weten. Normaal worden ze door honderden mensen uitgezwaaid, maar dat was nu even anders: "We zijn twee weken aan boord in afzondering, en mensen die wel aan boord komen daarvan houden we anderhalve meter afstand. Ook is er een hospitaal aan boord", aldus Henk. Bekijk het AD- interview met commandant Henk Suurveld hierboven. Bekijk ook NOS: Marineschip Zr. Ms. Karel Doorman vertrokken naar Caribisch gebied Bekijk deze video »
Nieuws :
Henk Suurveld over coronahulp in Caribisch gebied: "Op Sint Maarten en Curaçao meerdere gevallen bekend

Het marineschip de Zr.Ms. Karel Doorman schiet een aantal landen in het Caribisch gebied te hulp: "Op het eiland Sint Maarten en Curaçao zijn meerdere coronagevallen bekend", laat commandant Henk Suurveld weten.

Het schip met 200 man dat hulp biedt is vertrokken zonder maar iets te laten weten. Normaal worden ze door honderden mensen uitgezwaaid, maar dat was nu even anders: "We zijn twee weken aan boord in afzondering, en mensen die wel aan boord komen daarvan houden we anderhalve meter afstand. Ook is er een hospitaal aan boord", aldus Henk.

Bekijk het AD- interview met commandant Henk Suurveld hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Henk Suurveld over coronahulp in Caribisch gebied: "Op Sint Maarten en Curaçao meerdere gevallen bekend of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier