Talkshow M gemist? Veel zorgen over de cultuursector: ''De overheid wordt maar niet wakker!''

Talkshow M gemist? Veel zorgen over de cultuursector: ''De overheid wordt maar niet wakker!''

Talkshow <em>M</em> gemist? Veel zorgen over de cultuursector: ''De overheid wordt maar niet wakker!'' Het totale omzetverlies van de culturele sector komt uit op 969 miljoen euro. Dat heeft een speciale taskforce van koepelorganisaties berekend, meldde de voorzitter van belangenorganisatie Kunsten '92. Grote zorgenCornald Maas is te gast bij M en maakt zich ook zorgen over de cultuursector. ''De overheid wordt maar niet wakker!', vertelt hij ernstig. Bekijk het hele item in de video hierboven. M is elke werkdag om 19:00 uur te zien op NPO1. M gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij gids.tv. DitIsM gemist? Neerlandicus Wim Daniëls over de grootste corona-clichés Bekijk deze video » Talkshow M gemist? Merol zingt nieuwe hit Houseparty Bekijk deze video »
Talkshow :
Talkshow M gemist? Veel zorgen over de cultuursector: ''De overheid wordt maar niet wakker!''

Het totale omzetverlies van de culturele sector komt uit op 969 miljoen euro. Dat heeft een speciale taskforce van koepelorganisaties berekend, meldde de voorzitter van belangenorganisatie Kunsten '92.

Grote zorgen
Cornald Maas is te gast bij M en maakt zich ook zorgen over de cultuursector. ''De overheid wordt maar niet wakker!', vertelt hij ernstig. Bekijk het hele item in de video hierboven.

M is elke werkdag om 19:00 uur te zien op NPO1. M gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij gids.tv.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Talkshow M gemist? Veel zorgen over de cultuursector: ''De overheid wordt maar niet wakker!'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier