Bekijk trailer topserie Chernobyl (vanaf woensdag 15 april op Canvas)

Bekijk trailer topserie Chernobyl (vanaf woensdag 15 april op Canvas)

Serieliefhebbers die geen toegang hebben tot de producties van HBO hebben er reikhalzend naar uitgekeken: de première van de magistrale dramaserie Chernobyl op televisie. Vanavond (15 april) is het zover, want dan begint de vijfdelige miniserie op de Vlaamse zender Canvas.

Bekijk trailer topserie <em>Chernobyl</em> (vanaf woensdag 15 april op Canvas) Serieliefhebbers die geen toegang hebben tot de producties van HBO hebben er reikhalzend naar uitgekeken: de première van de magistrale dramaserie Chernobyl op televisie. Vanavond (15 april) is het zover, want dan begint de vijfdelige miniserie op de Vlaamse zender Canvas. OntploffingIn de serie wordt het verhaal van de ontploffing in de kerncentrale van Tsjernobyl verteld, die plaatsvond op 26 april 1986. De explosie had rampzalige gevolgen voor de omgeving en de bewoners van het gebied rondom de kerncentrale, maar de autoriteiten in de Sovjet-Unie probeerden de ware toedracht van de ramp te verdoezelen. In Chernobyl is te zien hoe één man blijft vechten om de waarheid aan het licht te brengen. Bekijk de trailer van Chernobyl hierboven. De dramaserie Chernobyl is vanaf woensdag 15 april wekelijks vanaf 22.00 uur met een dubbele aflevering te zien op Canvas. Lees hier waar je Canvas kunt vinden bij jouw tv-aanbieder. Bekijk ook Tsjernobyl populaire trekpleister dankzij tv-serie Bekijk deze video » Victoria Kobklenko over nieuwe serie Chernobyl: "Ik kreeg er hartkloppingen van" Bekijk deze video »
Serie :
Bekijk trailer topserie Chernobyl (vanaf woensdag 15 april op Canvas)

Ontploffing
In de serie wordt het verhaal van de ontploffing in de kerncentrale van Tsjernobyl verteld, die plaatsvond op 26 april 1986. De explosie had rampzalige gevolgen voor de omgeving en de bewoners van het gebied rondom de kerncentrale, maar de autoriteiten in de Sovjet-Unie probeerden de ware toedracht van de ramp te verdoezelen. In Chernobyl is te zien hoe één man blijft vechten om de waarheid aan het licht te brengen.

Bekijk de trailer van Chernobyl hierboven.

De dramaserie Chernobyl is vanaf woensdag 15 april wekelijks vanaf 22.00 uur met een dubbele aflevering te zien op Canvas. Lees hier waar je Canvas kunt vinden bij jouw tv-aanbieder.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk trailer topserie Chernobyl (vanaf woensdag 15 april op Canvas) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier