Cash Or Trash: Martien Meiland ‘toch maar op de bibs’ in de bakfiets

Cash Or Trash: Martien Meiland ‘toch maar op de bibs’ in de bakfiets

<em>Cash Or Trash</em>: Martien Meiland ‘toch maar op de bibs’ in de bakfiets Martien Meiland vindt het enig als Noortje in Cash Or Trash met een oude bakfiets komt aanzetten. Hij wil er graag even in plaatsnemen, maar weet niet precies hoe. “Toch maar op mijn bibs.” En dan moet Noortje trappen. “Gas op die lolly!” Bekijk het fragment van Cash Or Trash in de video hieronder. Heb je Cash Or Trash gemist? Je kunt de leukste fragmenten en hele uitzendingen terugkijken bij Gids.tv. Paniek in Chateau Meiland: ‘Oh wat erg, alles staat in de brand!’ Bekijk deze video » Cash or Trash: fantasie Martien Meiland slaat op hol: "Ik vind het enig" Bekijk deze video »

Martien Meiland vindt het enig als Noortje in Cash Or Trash met een oude bakfiets komt aanzetten. Hij wil er graag even in plaatsnemen, maar weet niet precies hoe. “Toch maar op mijn bibs.” En dan moet Noortje trappen. “Gas op die lolly!”

Bekijk het fragment van Cash Or Trash in de video hieronder. Heb je Cash Or Trash gemist? Je kunt de leukste fragmenten en hele uitzendingen terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Cash Or Trash: Martien Meiland ‘toch maar op de bibs’ in de bakfiets of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV