'De Jacht op de Mocro-Maffia' door John van den Heuvel: bekijk hier de trailer

'De Jacht op de Mocro-Maffia' door John van den Heuvel: bekijk hier de trailer

<em>'De Jacht op de Mocro-Maffia'</em> door <em>John van den Heuvel</em>: bekijk hier de trailer De échte wereld van de Mocro-Maffia: John van den Heuvel laat het complete verhaal zien over de opkomst en val van Mocro-Maffia kopstukken Ridouan Taghi en Saïd Razzouki. IndrukwekkendVoor het eerst laat John van den Heuvel het hele verhaal horen. Voor de serie sprak hij met verschillende insiders uit de onder- en bovenwereld en brengt hij de wereldwijde zoektocht van politie en justitie naar de kopstukken in kaart. Bekijk in de video van RTL Boulevard hierboven de trailer van de nieuwe serie van John van den Heuvel. De vierdelige docuserie 'De Jacht op de Mocro-Maffia' kun je vanaf 24 april zien op Videoland. Dood van Derk Wiersum zorgt voor grote verbijstering bij John van den Heuvel Bekijk deze video » John van den Heuvel vertelt wat van Mocro Maffia overblijft zonder Ridouan Taghi Bekijk deze video »
Misdaad :
'De Jacht op de Mocro-Maffia' door John van den Heuvel: bekijk hier de trailer

De échte wereld van de Mocro-Maffia: John van den Heuvel laat het complete verhaal zien over de opkomst en val van Mocro-Maffia kopstukken Ridouan Taghi en Saïd Razzouki.

Indrukwekkend
Voor het eerst laat John van den Heuvel het hele verhaal horen. Voor de serie sprak hij met verschillende insiders uit de onder- en bovenwereld en brengt hij de wereldwijde zoektocht van politie en justitie naar de kopstukken in kaart.

Bekijk in de video van RTL Boulevard hierboven de trailer van de nieuwe serie van John van den Heuvel. De vierdelige docuserie 'De Jacht op de Mocro-Maffia' kun je vanaf 24 april zien op Videoland.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op 'De Jacht op de Mocro-Maffia' door John van den Heuvel: bekijk hier de trailer of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV