Kijktip: Zondag superhelden film Man of Steel te zien bij Veronica

Kijktip: Zondag superhelden film Man of Steel te zien bij Veronica

Kijktip: Zondag superhelden film <em>Man of Steel</em> te zien bij <em>Veronica</em> In de film Man of Steel steekt regisseur Zack Snyder Superman in een nieuw jasje. De superheld, gespeeld door Henry Cavill neemt het op tegen de buitenaardse Zod. Maar is het Zod wel om de aarde te doen of heeft hij het eigenlijk vooral op Clark Kent, gespeeld door acteur Dylan Sprayberry gemunt? SupermanWie een superheld speelt, moet er ook als een superheld uitzien. Acteur Henry Cavill moest behoorlijk wat spiermassa bijkweken voor zijn rol in Man of Steel. De Britse acteur wilde dat allemaal op natuurlijke wijze doen, hij weigerde steroïden te nemen om zijn spieren sneller te laten groeien. Zin in een actiefilm met superhelden? Vanavond is Man of Steel te zien bij Veronica. Bekijk hierboven de trailer van Man of Steel. Vanavond, zondag 19 april, is de superheldenfilm Man of Steel om 20:00 uur te zien bij Veronica.
Film :
Kijktip: Zondag superhelden film Man of Steel te zien bij Veronica

In de film Man of Steel steekt regisseur Zack Snyder Superman in een nieuw jasje. De superheld, gespeeld door Henry Cavill neemt het op tegen de buitenaardse Zod. Maar is het Zod wel om de aarde te doen of heeft hij het eigenlijk vooral op Clark Kent, gespeeld door acteur Dylan Sprayberry gemunt?

Superman
Wie een superheld speelt, moet er ook als een superheld uitzien. Acteur Henry Cavill moest behoorlijk wat spiermassa bijkweken voor zijn rol in Man of Steel. De Britse acteur wilde dat allemaal op natuurlijke wijze doen, hij weigerde steroïden te nemen om zijn spieren sneller te laten groeien. Zin in een actiefilm met superhelden? Vanavond is Man of Steel te zien bij Veronica.

Bekijk hierboven de trailer van Man of Steel.

Vanavond, zondag 19 april, is de superheldenfilm Man of Steel om 20:00 uur te zien bij Veronica.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kijktip: Zondag superhelden film Man of Steel te zien bij Veronica of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier