Bekijk trailer van nieuwe serie HOLLYWOOD (vanaf 1 mei op Netflix)

Bekijk trailer van nieuwe serie HOLLYWOOD (vanaf 1 mei op Netflix)

Bekijk trailer van nieuwe serie <em>HOLLYWOOD</em> (vanaf 1 mei op Netflix) Vanaf 1 mei is op Netflix de nieuwe miniserie HOLLYWOOD te zien. De serie vertelt het verhaal van een groep acteurs en filmmakers die proberen door te breken in het Hollywood van na de Tweede Wereldoorlog, waar discriminatie op basis van afkomst, geslacht of seksuele geaardheid de normaalste zaak van de wereld is. Bekijk hierboven de trailer van HOLLYWOOD. De miniserie HOLLYWOOD is vanaf mei te zien op Netflix. Bekijk ook Netflix-tip: The Last Dance geeft uniek kijkje in leven Michael Jordan (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Bekijk trailer The Lovebirds (vanaf 22 mei op Netflix) Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk trailer van nieuwe serie HOLLYWOOD (vanaf 1 mei op Netflix)

Vanaf 1 mei is op Netflix de nieuwe miniserie HOLLYWOOD te zien. De serie vertelt het verhaal van een groep acteurs en filmmakers die proberen door te breken in het Hollywood van na de Tweede Wereldoorlog, waar discriminatie op basis van afkomst, geslacht of seksuele geaardheid de normaalste zaak van de wereld is.

Bekijk hierboven de trailer van HOLLYWOOD. De miniserie HOLLYWOOD is vanaf mei te zien op Netflix.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk trailer van nieuwe serie HOLLYWOOD (vanaf 1 mei op Netflix) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV