Samantha de Jong (Barbie) reageert op ongeluk: 'Volgende dag pas wakker in ziekenhuis'

Samantha de Jong (Barbie) reageert op ongeluk: 'Volgende dag pas wakker in ziekenhuis'

Bekijk hier beelden van het heftige auto-ongeluk van Samantha de Jong.

Het lijkt erop dat Samantha de Jong, ook wel bekend als Barbie, geluk heeft gehad na een zwaar auto-ongeluk. “Het gaat naar omstandigheden goed met me”, laat de realityster weten aan Shownieuws.

Barbie kan ongeluk nauwelijks herinneren
Samantha zegt dat ze een zware hersenschudding, een gebroken rib en meerdere rug- en nekwervels gekneusd heeft. “Van het ongeluk kan ik me nauwelijks iets herinneren. Ik herinner mij de klap tegen de muur en dat ik door de auto heen vloog met mijn hoofd tegen de ruit. Daarna werd ik de volgende dag pas wakker in het ziekenhuis.”

'Drank en drugs laat ik nu echt achter me'
Inmiddels is Barbie thuis bij haar ouders. Ze heeft nog erg veel pijn. Opvallend is ook dat ze laat weten de ‘drank en drugs’ nu echt achter zich te laten. Dit impliceert dat ze een terugval heeft gehad.

Bekijk de rubriek van Shownieuws met de reactie van Samantha de Jong op het ongeluk in de video hieronder.

<em>Samantha de Jong</em> (Barbie) reageert op ongeluk: 'Volgende dag pas wakker in ziekenhuis' Bekijk hier beelden van het heftige auto-ongeluk van Samantha de Jong. Het lijkt erop dat Samantha de Jong, ook wel bekend als Barbie, geluk heeft gehad na een zwaar auto-ongeluk. “Het gaat naar omstandigheden goed met me”, laat de realityster weten aan Shownieuws. Barbie kan ongeluk nauwelijks herinnerenSamantha zegt dat ze een zware hersenschudding, een gebroken rib en meerdere rug- en nekwervels gekneusd heeft. “Van het ongeluk kan ik me nauwelijks iets herinneren. Ik herinner mij de klap tegen de muur en dat ik door de auto heen vloog met mijn hoofd tegen de ruit. Daarna werd ik de volgende dag pas wakker in het ziekenhuis.” 'Drank en drugs laat ik nu echt achter me'Inmiddels is Barbie thuis bij haar ouders. Ze heeft nog erg veel pijn. Opvallend is ook dat ze laat weten de ‘drank en drugs’ nu echt achter zich te laten. Dit impliceert dat ze een terugval heeft gehad. Bekijk de rubriek van Shownieuws met de reactie van Samantha de Jong op het ongeluk in de video hieronder. Beelden ongeluk Samantha de Jong, Barbie, in Den Haag (video) Bekijk deze video » Ouders Samantha de Jong naar ziekenhuis, hoe is het nu met de realityster? (video) Bekijk deze video »
TV :
Samantha de Jong (Barbie) reageert op ongeluk: 'Volgende dag pas wakker in ziekenhuis'

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Samantha de Jong (Barbie) reageert op ongeluk: 'Volgende dag pas wakker in ziekenhuis' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV