De Hofbar: Kunnen de strandtenten op anderhalve meter afstand serveren?

De Hofbar: Kunnen de strandtenten op anderhalve meter afstand serveren?

<em>De Hofbar</em>: Kunnen de <em>strandtenten</em> op anderhalve meter afstand serveren? Rutger Castricum gaat op bezoek bij strandtent-eigenaar Marco Seitz. Hij heeft een plan om zijn strandtent in de anderhalvemetersamenleving open te gooien: "Wij kunnen die anderhalve meter garanderen. Iedereen kan vanaf zijn bed of bankje met de telefoon bestellen en betalen. Je kunt dan gewoon je bestelling op een drop-point ophalen." Bekijk het fragment uit De Hofbar hierboven. Het nieuwe seizoen van De Hofbar is vanaf dinsdag 14 januari wekelijks rond 22.10 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van De Hofbar terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Anne Kuik over seksbranche: 'Ik bescherm liever de 90 procent onvrijwillige sekswerkers' Bekijk deze video » Wordt het gevaar van het Coronavirus te veel overdreven? Bekijk deze video »
TV :
De Hofbar: Kunnen de strandtenten op anderhalve meter afstand serveren?

Rutger Castricum gaat op bezoek bij strandtent-eigenaar Marco Seitz. Hij heeft een plan om zijn strandtent in de anderhalvemetersamenleving open te gooien: "Wij kunnen die anderhalve meter garanderen. Iedereen kan vanaf zijn bed of bankje met de telefoon bestellen en betalen. Je kunt dan gewoon je bestelling op een drop-point ophalen."

Bekijk het fragment uit De Hofbar hierboven.

Het nieuwe seizoen van De Hofbar is vanaf dinsdag 14 januari wekelijks rond 22.10 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van De Hofbar terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Hofbar: Kunnen de strandtenten op anderhalve meter afstand serveren? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier