Deelnemers leggen bom onder Temptation Island: "Alles is nep!"

Deelnemers leggen bom onder Temptation Island: "Alles is nep!"

De realityprogramma's van RTL lagen al een tijdje onder vuur door (mogelijk) grensoverschrijdend gedrag, maar nu leggen oud-deelnemers Gianni en Melissa ook nog eens een flinke bom onder Temptation Island. Ze beweren dat het hele programma nep is.

Andere beelden
In een interview vertellen ze dat de kijkers thuis hele andere "kampvuurbeelden" te zien krijgen dan de deelnemers op dat moment zien. De hand van de montage is hierin dus duidelijk: de reactie van de deelnemers klopt dus gewoon niet. De deelnemers krijgen verschillende filmpjes te zien en volgens Melissa wordt de ergste reactie gebruikt door de makers.

Bekijk het interview met Gianni en Melissa hieronder.

Temptation Island is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Temptation Island terugkijken bij Gids.tv.

Deelnemers leggen bom onder <em>Temptation Island</em>: &quot;Alles is nep!&quot; De realityprogramma's van RTL lagen al een tijdje onder vuur door (mogelijk) grensoverschrijdend gedrag, maar nu leggen oud-deelnemers Gianni en Melissa ook nog eens een flinke bom onder Temptation Island. Ze beweren dat het hele programma nep is. Andere beeldenIn een interview vertellen ze dat de kijkers thuis hele andere "kampvuurbeelden" te zien krijgen dan de deelnemers op dat moment zien. De hand van de montage is hierin dus duidelijk: de reactie van de deelnemers klopt dus gewoon niet. De deelnemers krijgen verschillende filmpjes te zien en volgens Melissa wordt de ergste reactie gebruikt door de makers. Bekijk het interview met Gianni en Melissa hieronder. Temptation Island is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Temptation Island terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Temptation Island: Nieuwe vrijgezellen zorgen voor drama Bekijk deze video » Gong gaat drie keer in Temptation Island: ‘Nu is er echt genaaid!’ Bekijk deze video »
Temptation Island :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Deelnemers leggen bom onder Temptation Island: "Alles is nep!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier