Terugkijken: briefing Tweede Kamer door RIVM (22 april)

Terugkijken: briefing Tweede Kamer door RIVM (22 april)

Terugkijken: <em>briefing Tweede Kamer</em> door RIVM (22 april) Daags na de persconferentie van Mark Rutte en Jaap van Dissel, waarin werd aangekondigd dat de basisscholen en kinderopvang weer opengaan en een aantal maatregelen werden verlengd, praat Van Dissel de Tweede Kamer weer bij over de coronacrisis. Terugkijken: Kamerdebat over coronamaatregelen (woensdag 22 april) Bekijk deze video » VragenNa de persconferentie zijn er opnieuw tal van vragen gerezen - zowel onder de Nederlandse bevolking als bij politici. In een briefing zal Van Dissel niet alleen de nieuwste informatie omtrent het coronavirus delen met de Tweede Kamer, maar ook antwoord geven op een aantal prangende vragen die de Kamerleden hebben. Kijk hierboven de briefing van de Tweede Kamer door het RIVM terug. Bekijk ook Hilarische beelden: Thierry Baudet demonstreert eigen mondkapje bij briefing Bekijk deze video » Farid Azarkan (DENK): "Hoe vergroten we de bewegingsvrijheid?" Bekijk deze video »
Live :
Terugkijken: briefing Tweede Kamer door RIVM (22 april)

Daags na de persconferentie van Mark Rutte en Jaap van Dissel, waarin werd aangekondigd dat de basisscholen en kinderopvang weer opengaan en een aantal maatregelen werden verlengd, praat Van Dissel de Tweede Kamer weer bij over de coronacrisis.

Vragen
Na de persconferentie zijn er opnieuw tal van vragen gerezen - zowel onder de Nederlandse bevolking als bij politici. In een briefing zal Van Dissel niet alleen de nieuwste informatie omtrent het coronavirus delen met de Tweede Kamer, maar ook antwoord geven op een aantal prangende vragen die de Kamerleden hebben.

Kijk hierboven de briefing van de Tweede Kamer door het RIVM terug.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Terugkijken: briefing Tweede Kamer door RIVM (22 april) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV