Trailer: Donderdag bij RTL 7 actiefilm Bastille Day met o.a. Idris Elba

Trailer: Donderdag bij RTL 7 actiefilm Bastille Day met o.a. Idris Elba

Trailer: Donderdag bij RTL 7 actiefilm <em>Bastille Day</em> met o.a. <em>Idris Elba</em> In de actie/thriller Bastille Day dumpt de zakkenroller Michael, gespeeld door Richard Madden in Parijs een gestolen tas met een bom erin. Als die ontploft, denken de autoriteiten dat Michael achter de aanslag zit. Een CIA-agent, gespeeld door Idris Elba gelooft in zijn onschuld en schiet hem te hulp. Bekijk hierboven de trailer van Bastille Day. Donderdag 23 april om 20:29 uur is Bastille Day te zien bij RTL 7. Bekijk ook Idris Elba praat over Corona-diagnose in video: ‘Het gaat goed, ondanks astma’ Bekijk deze video »
Film :
Trailer: Donderdag bij RTL 7 actiefilm Bastille Day met o.a. Idris Elba

In de actie/thriller Bastille Day dumpt de zakkenroller Michael, gespeeld door Richard Madden in Parijs een gestolen tas met een bom erin. Als die ontploft, denken de autoriteiten dat Michael achter de aanslag zit. Een CIA-agent, gespeeld door Idris Elba gelooft in zijn onschuld en schiet hem te hulp.

Bekijk hierboven de trailer van Bastille Day.

Donderdag 23 april om 20:29 uur is Bastille Day te zien bij RTL 7.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Trailer: Donderdag bij RTL 7 actiefilm Bastille Day met o.a. Idris Elba of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV