Simon Keizer maakt miniserie over wereldreis met gezin: bekijk hier deel 1

Simon Keizer maakt miniserie over wereldreis met gezin: bekijk hier deel 1

<em>Simon Keizer</em> maakt miniserie over <em>wereldreis</em> met gezin: bekijk hier deel 1 Zanger Simon Keizer heeft met zijn vrouw Annemarie een miniserie gemaakt over hun wereldreis van de afgelopen weken. Op 1 februari van dit jaar begon de familie Keizer aan hun reis, met als eerste bestemming Zuid-Afrika. CoronacrisisIn de 5-delige serie neemt het gezin hun volgers mee in hun avontuur. Door de coronacrisis stopte de reis eerder dan gepland, maar dat neemt niet weg dat er nog genoeg mooie beelden overblijven. Beelden die Simon overigens zelf in elkaar heeft gemonteerd. Bekijk hierboven het eerste deel van de miniserie van Simon Keizer. Bekijk ook Zien: Annemarie Keizer maakt zich zorgen over dochtertje Kiki Bekijk deze video » Zien: Dochtertje Kiki is geen fan van Simon Keizers zangkunsten Bekijk deze video »

Zanger Simon Keizer heeft met zijn vrouw Annemarie een miniserie gemaakt over hun wereldreis van de afgelopen weken. Op 1 februari van dit jaar begon de familie Keizer aan hun reis, met als eerste bestemming Zuid-Afrika.

Coronacrisis
In de 5-delige serie neemt het gezin hun volgers mee in hun avontuur. Door de coronacrisis stopte de reis eerder dan gepland, maar dat neemt niet weg dat er nog genoeg mooie beelden overblijven. Beelden die Simon overigens zelf in elkaar heeft gemonteerd.

Bekijk hierboven het eerste deel van de miniserie van Simon Keizer.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Simon Keizer maakt miniserie over wereldreis met gezin: bekijk hier deel 1 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV