Seizoen 2 van Dead To Me vanaf 8 mei bij Netflix: Bekijk hier de trailer

Seizoen 2 van Dead To Me vanaf 8 mei bij Netflix: Bekijk hier de trailer

Seizoen 2 van <em>Dead To Me</em> vanaf 8 mei bij Netflix: Bekijk hier de trailer Er zit een tweede seizoen aan te komen van de komische dramaserie Dead To Me. Weduwe Jen was in het eerste seizoen naarstig op zoek naar de persoon die haar man heeft doodgereden, en ontmoette de optimistische Judy. In de tweede reeks dreigen hun levens behoorlijk uit de hand te lopen, door alle geheimen die zij met zich meedragen. Hier lees je de Gids.tv-recensie over de zwarte comedyserie Dead To Me. Bekijk de trailer van het tweede seizoen van Dead To Me in de video hierboven, deze reeks is vanaf 8 mei te zien op Netflix. Bekijk trailer van nieuwe serie White Lines (vanaf 15 mei te zien op Netflix) Bekijk deze video » Trailer: stand-up special Jerry Seinfeld: 23 Hours to Kill (vanaf 5 mei op Netflix) Bekijk deze video »
Trailer :
Seizoen 2 van Dead To Me vanaf 8 mei bij Netflix: Bekijk hier de trailer

Er zit een tweede seizoen aan te komen van de komische dramaserie Dead To Me. Weduwe Jen was in het eerste seizoen naarstig op zoek naar de persoon die haar man heeft doodgereden, en ontmoette de optimistische Judy. In de tweede reeks dreigen hun levens behoorlijk uit de hand te lopen, door alle geheimen die zij met zich meedragen.

Hier lees je de Gids.tv-recensie over de zwarte comedyserie Dead To Me.

Bekijk de trailer van het tweede seizoen van Dead To Me in de video hierboven, deze reeks is vanaf 8 mei te zien op Netflix.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Seizoen 2 van Dead To Me vanaf 8 mei bij Netflix: Bekijk hier de trailer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV