Amsterdamse politie klaar met rappers: "De podia moeten worden afgenomen"

Amsterdamse politie klaar met rappers: "De podia moeten worden afgenomen"

Amsterdamse politie klaar met <em>rappers</em>: &quot;De podia moeten worden afgenomen&quot; Criminele rappers zijn een slecht voorbeeld voor de jeugd, maar krijgen in veel wijken enorm veel aanzien. De Amsterdamse politie is het beu en wil deze rappende criminelen hun podium afnemen. Volgens John van den Heuvel is het hoog nodig: "Het is niet de bedoeling om censuur te plegen, maar om een boodschap af te geven. Ik ga mijzelf toch ook niet Johnny Cold-45 noemen." Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. Bekijk ook Vakantie in Dubai: Lil' Kleine geniet van heerlijk eten, waterpijp en zijn gezin Bekijk deze video » ZIEN: gigantische Travis Scott in Fortnite, bekijk hier het hele optreden Bekijk deze video »
Muziek :
Amsterdamse politie klaar met rappers: "De podia moeten worden afgenomen"

Criminele rappers zijn een slecht voorbeeld voor de jeugd, maar krijgen in veel wijken enorm veel aanzien. De Amsterdamse politie is het beu en wil deze rappende criminelen hun podium afnemen. Volgens John van den Heuvel is het hoog nodig: "Het is niet de bedoeling om censuur te plegen, maar om een boodschap af te geven. Ik ga mijzelf toch ook niet Johnny Cold-45 noemen."

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Amsterdamse politie klaar met rappers: "De podia moeten worden afgenomen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV