Hoge Bomen gemist? Louis van Gaal: 'Ik ben een man van veel gezichten'

Hoge Bomen gemist? Louis van Gaal: 'Ik ben een man van veel gezichten'

<em>Hoge Bomen</em> gemist? Louis van Gaal: 'Ik ben een man van veel gezichten' In de derde aflevering van Hoge Bomen was Louis van Gaal te gast. Hij vertelde openhartig over zijn leven, zijn carrière en zijn vrouw. Jeroen van der Boom vroeg de trainer naar wie hij eigenlijk echt is. "Ik ben een man van veel gezichten", zegt hij. Hoge Bomen is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Hoge Bomen terugkijken bij Gids.tv. Hoge Bomen: Louis van Gaal vertelt openhartig over zijn eerste vrouw Bekijk deze video » Hoge Bomen gemist? Profvoetballers nemen boodschap op voor Louis van Gaal Bekijk deze video »
TV :
Hoge Bomen gemist? Louis van Gaal: 'Ik ben een man van veel gezichten'

In de derde aflevering van Hoge Bomen was Louis van Gaal te gast. Hij vertelde openhartig over zijn leven, zijn carrière en zijn vrouw. Jeroen van der Boom vroeg de trainer naar wie hij eigenlijk echt is. "Ik ben een man van veel gezichten", zegt hij.

Hoge Bomen is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Hoge Bomen terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Hoge Bomen gemist? Louis van Gaal: 'Ik ben een man van veel gezichten' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV