Kijktip: Batman Begins zondag te zien bij Veronica , bekijk de trailer

Kijktip: Batman Begins zondag te zien bij Veronica , bekijk de trailer

Kijktip: <em>Batman Begins</em> zondag te zien bij <em>Veronica</em> , bekijk de trailer Vanavond is de klassieker Batman Begins te zien. De kleine jongen Bruce Wayne, gespeeld door Christian Bale, zag zijn ouders voor zijn ogen vermoord worden. Een trauma dat hem voor de rest van zijn leven vervult met wraakgevoelens. Als Bruce terugkeert naar zijn thuisstad Gotham City vindt hij die in de handen van maffiabendes en andere gangsters. Hij besluit een nieuw persoon te worden: Batman. Met de hulp van politieman Jim Gordon, gespeeld door Gary Oldman, zet Batman zijn eerste stappen in zijn strijd tegen het onrecht. Bekijk hierboven de trailer van Batman Begins (2005). Batman Begins is vanavond, 26 april, om 20:00 uur te zien bij Veronica. Bekijk ook Jarige Batman viert feest Bekijk deze video » Cillian Murphy onthult: "Ik deed auditie voor Batman" Bekijk deze video »
Film :
Kijktip: Batman Begins zondag te zien bij Veronica , bekijk de trailer

Vanavond is de klassieker Batman Begins te zien. De kleine jongen Bruce Wayne, gespeeld door Christian Bale, zag zijn ouders voor zijn ogen vermoord worden. Een trauma dat hem voor de rest van zijn leven vervult met wraakgevoelens.

Als Bruce terugkeert naar zijn thuisstad Gotham City vindt hij die in de handen van maffiabendes en andere gangsters. Hij besluit een nieuw persoon te worden: Batman. Met de hulp van politieman Jim Gordon, gespeeld door Gary Oldman, zet Batman zijn eerste stappen in zijn strijd tegen het onrecht.

Bekijk hierboven de trailer van Batman Begins (2005). Batman Begins is vanavond, 26 april, om 20:00 uur te zien bij Veronica.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kijktip: Batman Begins zondag te zien bij Veronica , bekijk de trailer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV