Video: Najib Amhali eindelijk herenigd met moeder uit Marokko

Video: Najib Amhali eindelijk herenigd met moeder uit Marokko

Bekijk hier de geschokte reactie van Dominique op de thuiskomt van Anouk uit Marokko.

Anouk is eindelijk weer terug in Nederland nadat ze vast kwam te zitten in Marokko, maar zij is natuurlijk niet de enige. Ook Najib Amhali heeft eindelijk zijn moeder weer in de armen kunnen sluiten. Najib’s moeder is aangekomen op Schiphol, nadat ze niet weg kon uit Marokko in verband met het Coronavirus. Zij vindt het fijn om weer in Nederland te zijn, zo ook haar zoon Najib. “Ik ben blij. Nou de rest nog van alle Nederlanders die terug willen. Ik hoop dat het allemaal goed komt.”

Bekijk de Shownieuws-video van Najib Amhali en zijn moeder hieronder.

Video: <em>Najib Amhali</em> eindelijk herenigd met moeder uit Marokko Bekijk hier de geschokte reactie van Dominique op de thuiskomt van Anouk uit Marokko. Anouk is eindelijk weer terug in Nederland nadat ze vast kwam te zitten in Marokko, maar zij is natuurlijk niet de enige. Ook Najib Amhali heeft eindelijk zijn moeder weer in de armen kunnen sluiten. Najib’s moeder is aangekomen op Schiphol, nadat ze niet weg kon uit Marokko in verband met het Coronavirus. Zij vindt het fijn om weer in Nederland te zijn, zo ook haar zoon Najib. “Ik ben blij. Nou de rest nog van alle Nederlanders die terug willen. Ik hoop dat het allemaal goed komt.” Bekijk de Shownieuws-video van Najib Amhali en zijn moeder hieronder. Video: Najib Amhali geïrriteerd door fout van De Telegraaf Bekijk deze video » Zien: Anouk terug in Nederland en verrast vriend Dominique: ‘Wat the fuck!’ Bekijk deze video »
Entertainment :
Video: Najib Amhali eindelijk herenigd met moeder uit Marokko

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Najib Amhali eindelijk herenigd met moeder uit Marokko of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV