Vanavond in The Big Escape: Wie gaan door naar de grote finale?

Vanavond in The Big Escape: Wie gaan door naar de grote finale?

Vanavond komt er weer heel wat spanning om de hoek kijken in The Big Escape, want de laatste vier kandidaten strijden voor een plek in de finale. Renate Gerschtanowitz, Marije Zuurveld, Glen Faria en Gio Latooy doen er alles om de escapes zo goed en snel mogelijk te voltooien, om volgende week in de finale een greep te doen naar de winst…

Bekijk hieronder alvast een voorproefje. The Big Escape is iedere maandag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Heb je The Big Escape gemist?. Je kunt de hele aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Vanavond in <em>The Big Escape</em>: Wie gaan door naar de grote finale? Vanavond komt er weer heel wat spanning om de hoek kijken in The Big Escape, want de laatste vier kandidaten strijden voor een plek in de finale. Renate Gerschtanowitz, Marije Zuurveld, Glen Faria en Gio Latooy doen er alles om de escapes zo goed en snel mogelijk te voltooien, om volgende week in de finale een greep te doen naar de winst… Bekijk hieronder alvast een voorproefje. The Big Escape is iedere maandag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Heb je The Big Escape gemist?. Je kunt de hele aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. The Big Escape: Qucee schrikt zich ‘de pleuris’ in horrormortuarium Bekijk deze video » Verwarring om ‘vulva’ in The Big Escape: ‘Sorry, Lucretia zegt hele vieze woorden’ Bekijk deze video »
TV :
Vanavond in The Big Escape: Wie gaan door naar de grote finale?

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond in The Big Escape: Wie gaan door naar de grote finale? of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV