Video: Veel sectoren lijden onder coronacrisis, maar de drugshandel niet

Video: Veel sectoren lijden onder coronacrisis, maar de drugshandel niet

Video: Veel sectoren lijden onder <em>coronacrisis</em>, maar de <em>drugshandel</em> niet Veel sectoren lijden onder de coronacrisis. Maar de drugssmokkel en -handel draait op volle toeren. "Niet onder druk"De Rotterdamse politiechef Fred Westerbeke denkt dat er door corona niet minder vraag is naar drugs. "Natuurlijk, het gebruik zal minder zijn, maar ik geloof niet in bijvoorbeeld een halvering. De handelsprijzen staan niet onder druk, in elk geval." Bekijk de NOS Stories-video over de drugshandel in coronatijden hierboven. Bekijk ook Koningsdag 2020: Stilte in Amsterdam, bijna niemand op straat Bekijk deze video » Video: Donald Trump ontkent schuld aan toename incidenten met schoonmaakmiddelen Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Veel sectoren lijden onder coronacrisis, maar de drugshandel niet

Veel sectoren lijden onder de coronacrisis. Maar de drugssmokkel en -handel draait op volle toeren.

"Niet onder druk"
De Rotterdamse politiechef Fred Westerbeke denkt dat er door corona niet minder vraag is naar drugs. "Natuurlijk, het gebruik zal minder zijn, maar ik geloof niet in bijvoorbeeld een halvering. De handelsprijzen staan niet onder druk, in elk geval."

Bekijk de NOS Stories-video over de drugshandel in coronatijden hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Veel sectoren lijden onder coronacrisis, maar de drugshandel niet of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV