Terugkijken: Het Coronavirus: Feiten en Fabels (NOS Nieuws)

Terugkijken: Het Coronavirus: Feiten en Fabels (NOS Nieuws)

Terugkijken: <em>Het Coronavirus: Feiten en Fabels</em> (NOS Nieuws) Kijk hierboven Het Coronavirus: Feiten en Fabels terug. Vanavond is voor de derde keer een speciale aflevering te zien van het NOS Nieuws, om de kijkers te informeren over het Coronavirus. Wat is nou waar en welk verhaal is nergens op gebaseerd? Dit wordt allemaal besproken in Het Coronavirus: Feiten en Fabels. Veel vragen over CoronavirusNu we al een tijdje in de Coronacrisis zitten, zijn er veel vragen waar mensen mee zitten. Wanneer mogen we eigenlijk weer met familie afspreken? En wat weten we nu eigenlijk precies over het Coronavirus? Voor velen blijven dit soort vragen onbeantwoord, maar daar gaat deze extra NOS-uitzending na het Achtuurjournaal verandering in brengen. Bekijk ook Schokkend: Coronavirus vastgesteld bij Brabantse nertsen Bekijk deze video » Deskundigen informeren over CoronaIn Het Coronavirus: Feiten en Fabels staan de vragen van kijkers centraal. Om deze zo goed mogelijk te beantwoorden, worden deze kwesties door presentatoren Rob Trip en Saïda Maggé voorgelegd aan experts en deskundigen. Bekijk de nieuwste aflevering van Het Coronavirus: Feiten en Fabels om 20.30 uur in de video hierboven, of via NPO 1. Je kunt daarna Het Coronavirus: Feiten en Fabels terugkijken bij Gids.tv. Video: Donald Trump ontkent schuld aan toename incidenten met schoonmaakmiddelen Bekijk deze video » Pijnlijke corona-test gaat viral, bekijk de video Bekijk deze video »
Live :
Terugkijken: Het Coronavirus: Feiten en Fabels (NOS Nieuws)

Kijk hierboven Het Coronavirus: Feiten en Fabels terug.

Vanavond is voor de derde keer een speciale aflevering te zien van het NOS Nieuws, om de kijkers te informeren over het Coronavirus. Wat is nou waar en welk verhaal is nergens op gebaseerd? Dit wordt allemaal besproken in Het Coronavirus: Feiten en Fabels.

Veel vragen over Coronavirus
Nu we al een tijdje in de Coronacrisis zitten, zijn er veel vragen waar mensen mee zitten. Wanneer mogen we eigenlijk weer met familie afspreken? En wat weten we nu eigenlijk precies over het Coronavirus? Voor velen blijven dit soort vragen onbeantwoord, maar daar gaat deze extra NOS-uitzending na het Achtuurjournaal verandering in brengen.

Deskundigen informeren over Corona
In Het Coronavirus: Feiten en Fabels staan de vragen van kijkers centraal. Om deze zo goed mogelijk te beantwoorden, worden deze kwesties door presentatoren Rob Trip en Saïda Maggé voorgelegd aan experts en deskundigen.

Bekijk de nieuwste aflevering van Het Coronavirus: Feiten en Fabels om 20.30 uur in de video hierboven, of via NPO 1. Je kunt daarna Het Coronavirus: Feiten en Fabels terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Terugkijken: Het Coronavirus: Feiten en Fabels (NOS Nieuws) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV