Promo: Andere Tijden over het succes van stripshows

Promo: Andere Tijden over het succes van stripshows

Promo: <em>Andere Tijden</em> over het succes van stripshows De uitzending van Andere Tijden op woensdag 29 april heeft als titel 'Broek uit!' en gaat over de Chippendales in de jaren 90 en het succes van stripshows. De voorstellingen worden ook steeds rauwer en bloter. Lees hier meer over Andere Tijden over de Chippendales. Andere Tijden is woensdag 29 april om 22.20 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Andere Tijden terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook For One Night Only gemist? Bekijk de striptease-act van de bekende mannen Bekijk deze video » Angela de Jong: "For One Night Only eindigde met anti-climax" Bekijk deze video »
Andere Tijden: Broek uit!

Nederland maakt in 1991 voor het eerst kennis met de Chippendales. De stripshows worden een groot succes. Zo'n groot succes dat zelfs het cabaretduo Van Kooten en De Bie er niet omheen kunnen... Vanavond 'Broek uit!' in Andere Tijden, om 22.20 uur op NPO 2.

Posted by Andere Tijden on Friday, April 24, 2020
TV :
Promo: Andere Tijden over het succes van stripshows

De uitzending van Andere Tijden op woensdag 29 april heeft als titel 'Broek uit!' en gaat over de Chippendales in de jaren 90 en het succes van stripshows. De voorstellingen worden ook steeds rauwer en bloter. Lees hier meer over Andere Tijden over de Chippendales.

Andere Tijden is woensdag 29 april om 22.20 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Andere Tijden terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Promo: Andere Tijden over het succes van stripshows of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier